zaterdag 24 oktober 2015

Fashion - Herfst/Winter musthaves 2015-2016

Een nieuw seizoen, een nieuwe garderobe. Elk seizoen is er wel weer sprake van een nieuwe modetrend die jij nog niet in je kledingkast hebt hangen, het is dus weer tijd om te shoppen!
Dit zijn de musthaves die je deze herfst en winter in je kledingkast moet hebben hangen!1. Compleet Zwart
Natuurlijk heeft iedereen wel zwarte kleding in zijn kast hangen, bij veel mensen ook de meest voorkomende kleur in hun kledingkast. Toch is er nog meer zwart nodig in je kledingkast, van top tot teen in het zwart maakt een comeback. Het zwart van herfst/winter 2015-2016 is een tikkeltje griezelig en je ziet veel gothic invloeden terug, maar ook is het net en stijlvol.

John Galliano
Zara

2. Roodtinten
Dit is een kleur die dan weer niet iedereen al in zijn kledingkast heeft hangen, maar hier moet snel verandering in komen! Deze winter worden verschillende roodtinten met elkaar gecombineerd. Ook kan rood worden gecombineerd met pastel kleuren, zwart en wit.

Modemusthaves
Giorgio Armani
3. Artistieke designs
Laat je karakter spreken in je kleding! Van top tot teen onder in drukke partonen en grafische designs is iets voor echte lefvrouwen, want zo'n druk patroon dat moet je maar durven... Voor degenen die het iets minder druk willen kunnen een lekker druk ontwerp combineren met iets effen.
Shoejunks
4. Poncho's
Helemaal terug van weggeweest is de poncho, de poncho is er in veel verschillende designs. Een effen kleur zoals het rood en zwart dat deze herfts en winter helemaal in is, maar ook de drukke artistieke designs kunnen terug komen in de poncho's


Moda Café
s. OliverSigned,

Kim

Geen opmerkingen:

Een reactie posten